Отборите на Уест Хем и Бърнли завършиха при резултат 2:2 в

...
Отборите на Уест Хем и Бърнли завършиха при резултат 2:2 в
Коментари Харесай

Уест Хем навакса пасив от два гола срещу Бърнли за точка у дома

Отборите на Уест Хем и Бърнли приключиха при резултат 2:2 в мач от 28-ия кръг във Висшата лига. " Чуковете " наваксаха закъснение от два гола през първата част, с цел да вземат точка по трагичен метод. Към момента отбора на Дейвид Мойс заема 7-мо място във краткотрайното класиране с актив от 43 точки, до момента в който Бърнли е 19-и с 14 пункта.

Давид Датро Фофана изведе гостите напред в 11-ата минута, откакто прати топката със мощен удар тъкмо под гредата за 1:0.

Във втората минута на добавеното време Бърнли съумя да удвои преднината си. Якоб Бруун Ларсен подаде за Джош Кълън по лявото крило, а капитанът на Бърнли центрира остро по земя. В опита си да почисти топката обаче Константинос Мавропанос я прати в личната си врата (2:0).

Уест Хем стартира мощно втората част и съумя да понижи изоставането си след по-малко от минута. Лукас Пакета се възползва от неточност в защитата на Бърнли, напредна и понижи резултата (2:1)

Дани Ингс прати топката във вратата на Бърнли в 86-ата минута, само че след преразглеждане на обстановката посредством ВАР, попадението му не бе зачетено поради засада.

Във втората минута на добавеното време на срещата „ чуковете “ съумяха да доближат до равенството. Мохамед Кудус свърши страхотна работа по левия фланг, като съумя да запази топката и да комбинира с Дани Ингс, който се обърна и прати топката в мрежата, с цел да възвърне паритета.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР